Toekomst van WinGym

Zo’n 14 jaar geleden ben ik gestart met de ontwikkeling van WinGym vanuit onvrede over de ledenadministratie bij mijn toenmalige sportschool waar ik sportte. Na een paar jaar begon het echt goed te groeien. En ook u werd klant bij ons zodat WinGym nog verder door kon groeien! We zijn u daar heel dankbaar voor.
U heeft ons ledenadministratie pakket WinGym al geruime tijd en met veel plezier in gebruik. Maar helaas komt daar binnenkort een einde aan. WinGym gaat stoppen, per 31 juli 2019!

De reden hiervoor is, dat we links en rechts ingehaald worden door nieuwe software leveranciers die hun ledenadministratie software in de cloud (online) hebben draaien en wij daar te laat rekening mee gehouden hebben. Hierdoor zijn inmiddels een aantal WinGym klanten overgestapt. En om nu alsnog met de ontwikkeling van een online WinGym te beginnen is te kostbaar en te tijdrovend. Dat is jammer.
Maar we hebben natuurlijk, zoals u van ons gewend bent, een oplossing!

We hebben met diverse aanbieders van online ledenadministratie software gesproken en met
Epass-Online was er meteen een klik.
Deze leverancier heeft dezelfde achtergrond zoals wij die hadden bij de start van WinGym, en ongeveer gelijke prijsstelling en modules als WinGym. Dit bespoedigt ook het invoeren van Epass-Online in uw gym!
De programmeur die Epass-Online heeft ontwikkeld is zelfs mede-eigenaar van Epass-Online! Dus u kunt alle vertrouwen hebben in de voortgang en flexibiliteit van het product.

Natuurlijk bepaalt u zelf wat u wilt gaan doen. WinGym blijven gebruiken mag, maar na 31 juli 2019 bieden wij u geen support en updates meer.
U kunt ook zelf op zoek gaan naar een nieuwe leverancier maar dat kost tijd, terwijl wij dit voor u al gedaan hebben.
Binnenkort nemen we contact met u op om een afspraak te maken om Epass-Online aan u voor te stellen. Neem ondertussen alvast een kijkje op epass-online.nl om te zien wat er mogelijk is.

Nogmaals, dank u wel voor het vertrouwen in WinGym over de afgelopen jaren en tot ziens!

Met vriendelijke groet,
André Janssens
WinGym

Een Reactie op “Toekomst van WinGym

  1. Ps.
    Iven Cyrus neemt in Suriname de service voor WinGym over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *